Hey, ik ben Matti, je slimme beleggingsassistent.

Je wil meer doen met een deel van je spaarcenten, maar hebt te weinig tijd om zelf met beleggen bezig te zijn? Of je hebt misschien gewoon niet zoveel zin om alles voortdurend zelf in detail op te volgen? Trouwens: beleggen, hoe moet je daar nu best aan beginnen?

Simpel: aankloppen bij mij, Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero. Ik ga je helpen!

Leer mij beter kennen

Beleggen wordt simpel en toegankelijk voor iedereen

Het enige wat je moet doen, is een aantal vragen over jezelf beantwoorden. Om jou een gespreide beleggingsportefeuille met beursgenoteerde trackers of Exchange Trade Funds (ETF’s) voor te stellen, op maat van jouw profiel, moet ik je namelijk eerst wat beter leren kennen.

Geloof je bijvoorbeeld sterk in technologie of in duurzaamheid? Dan kan je me die voorkeuren meegeven zodat ik er rekening mee kan houden voor je portefeuille.  

Ik volg alles automatisch op. Jij houdt de touwtjes in handen.

Ik volg je portefeuille continu op. Als ik merk dat je portefeuille geoptimaliseerd kan worden, dan stuur ik je een berichtje met een voorstel. Jij kiest dan zelf of je mijn voorstel aanvaardt of niet. Kortom: ik doe al het harde werk, maar jij hebt altijd het laatste woord.

Beleg tegen lage kosten én al vanaf 1.000 euro

Ook mooi meegenomen: de lage kosten. Je betaalt enkel een servicekost van 1% (op jaarbasis) op het belegde bedrag en de gebruikelijke taksen (bv. btw, beurstaks, roerende voorheffing).

Dus: je betaalt geen bewaarloon, geen in- of uitstapkosten en geen aparte transactiekosten.

Bovendien kan ik al een portefeuille voor je samenstellen vanaf 1.000 euro.

Hoe kan dat? Dankzij mijn slimme technologie

Kan je je nog een leven voorstellen zonder internet? Zonder Google? Zonder je slimme horloge of smartphone? Nee, dat dacht ik al.

Waarom zou je de kracht van technologie dan niet inzetten voor je beleggingen?

Dat ik voor jou eigenhandig een portefeuille kan samenstellen en hem voortdurend kan opvolgen, heb ik te danken aan slimme algoritmes en economische modellen. En niet de eerste de beste: ze zijn gebaseerd op de Nobelprijswinnende Modern Portfolio Theory van Harry Markowitz. Meer weten? Lees het hier:

Ik ben er voor al wie zijn geld aan het werk wil zetten

Droom je weleens hardop van die unieke wereldreis? Kijk je nu al uit naar een zorgeloze oude dag? Of wil je gewoon wat reserve opbouwen voor jezelf of je (klein)kinderen? Wel, laat ons proberen om dat te realiseren. Ik help jou om je geld aan het werk te zetten. Ik kan de ideale beleggingsassistent zijn voor:
Picture of Matthias Picture of Arthur Picture of Lucas Picture of Annick
Matthias
Arthur
Lucas
Annick
Ik wil graag starten met beleggen, zodat ik een extraatje voor later opzij kan zetten. Liefst voor een beperkt bedrag, want ik heb nog maar net een huis gekocht. Maar ik had geen idee hoe eraan te beginnen. Nu weet ik het: met Matti, natuurlijk. 29 jaar, getrouwd, nog geen kindjes, boekhouder
Mijn twee jonge kinderen vragen veel tijd en energie. Er blijft dus niet zoveel tijd over om online de juiste aandelen te kiezen en ze vervolgens nauwgezet op te volgen. Dankzij Matti kan ik op een slimme manier mijn online beleggingen in de gaten houden. 35 jaar, getrouwd, 2 jonge kindjes, Sales Manager
Ik weet wel een en ander over beleggen, maar alles kan beter, natuurlijk. Ik sta dan ook open voor alle nieuwe technologieën die me helpen om mijn portefeuille nog beter te beheren of uit te breiden. Met Matti wordt het zelfs een fluitje van een cent. 40 jaar, vrijgezel, arts
Mijn pensioen is nog veraf, maar ik wilde toch al nadenken over een rustige oude dag. Ik zag mezelf wel wat financiële reserve opbouwen, maar beleggen leek me te complex. En ik wilde mijn geld ook al niet te lang vastzetten. Matti van Bolero lijkt mij de perfecte oplossing. 53 jaar, getrouwd, 3 kinderen, leerkracht
Picture of Matthias Picture of Arthur Picture of Lucas Picture of Annick
Picture of Matthias Picture of Arthur