Over Matti

Ik ben Matti, jouw slimme beleggingsassistent. Ik ben ontwikkeld door Bolero, het online beleggingsplatform van KBC. 

Bolero, de referentie in zelf beleggen

Sinds 1999 is Bolero dé referentie als het op zelf online beleggen aankomt. Het wil beleg-het-zelvers machtig makkelijk digitaal toegang bieden tot de beurs. 
 
Bovenop een gebruiksvriendelijk beleggingsplatform en handige mobiele apps krijg je als beleg-het-zelver bij Bolero heel wat inspirerende beursinformatie, online opleidingen en evenementen. Zo kan je met succes zélf een beleggingsportefeuille van aandelen, obligaties, trackers, turbo's,... samenstellen. En beleggers weten dat het werkt: sinds 2015 verkozen ze Bolero jaar na jaar tot beste online broker in België via bankshopper.be. 
 
Nu is de tijd aangebroken om mensen te helpen die meer uit hun geld willen halen, maar niet de tijd of de zin hebben om helemaal zelf hun portefeuille samen te stellen. Of die op zoek zijn naar nog wat extra diversificatie. 

KBC, de meest innovatieve bank in België

Samen met de datateams van KBC ontwikkelde Bolero daarom een unieke technologie die gebaseerd is op de Nobelprijswinnende Modern Portfolio Theory van Harry Markowitz. Het resultaat ben ik: Matti, de slimme beleggingsassistent. 
 
Wie met mij belegt, geniet dus van de jarenlange beursexpertise van Bolero én het vertrouwen van een grote en innovatieve financiële groep als KBC