Ik hou van slim en simpel beleggen.
Ontdek wat dat je kan opbrengen.

1
Kies een profiel
-
+
van 1 (lage volatiliteit) tot 9 (hoge volatiliteit)
2
Kies een startbedrag
min.
max.
3
Wat kan het je opbrengen binnen...
van 5 tot 20 jaar
1
Kies een profiel van 1 (lage volatiliteit) tot 9 (hoge volatiliteit)
2
Kies een startbedrag ( min , max )
3
Wat kan het je opbrengen binnen... van 5 tot 20 jaar
Berekenen
Hoe ga ik te werk?

Hoe ga ik te werk?

1

Beantwoord een aantal vragen

Vul een korte vragenlijst in. Zo krijg ik een goed beeld van o.a. je kennis en ervaring van ETF's, van je beleggingshorizon, je houding tegenover risico en rendement én je financiële situatie. Vervolgens bepaal ik welk van de negen portefeuilleprofielen het best bij je past.

Tip

Weet waarin je belegt, da's mijn motto!

Geen idee wat ETF's of 'trackers' precies zijn? Neem gerust een kijkje in de Academy: je komt er alles te weten over deze beursgenoteerde producten en ontdekt meteen alle voordelen.

Ga naar Academy
2

Geef een persoonlijke toets aan je portefeuille

Geloof je sterk in pakweg technologie, duurzaamheid of gendergelijkheid? Dan kan je deze persoonlijke voorkeuren (maximaal vier) toevoegen aan je portefeuille.

3

Ziedaar je portefeuille op maat van je profiel

Portefeuilleprofiel en eventuele voorkeuren bepaald? Dan stel ik je een portefeuille op maat van je profiel voor. Je ziet meteen wat je potentiële jaarlijkse nettorendement kan zijn, zowel in een positieve, neutrale als negatieve markt. Je kan ook zien hoe je portefeuille is gespreid over de verschillende ETF's. Overtuigd? Dan kan je deze volledige portefeuille aankopen en écht van start gaan!

4

Zet de technologie voor jou aan het werk

Bij het samenstellen van mijn advies voor je portefeuille en mijn voorstellen voor optimalisatie maak ik gebruik van een algoritme dat werd uitgewerkt door KBC. De technologie is gebaseerd op de Modern Portfolio Theory, een nobelprijswinnend economisch model van Markowitz.

5

Sit back and relax. Ik hou alles voor je in de gaten.

Ik monitor je portefeuilles voortdurend. Is er actie nodig om opportuniteiten te grijpen of je risico te beperken? Dan stuur ik je meteen een berichtje. Mét een concreet voorstel om je portefeuille te optimaliseren. Jij beslist dan of je het aanvaardt of niet.

6

Stort bij of stap uit wanneer je wil

Van plan om extra te investeren in je portefeuille? Wil je eruit stappen? Geen probleem: het kan allemaal én op elk moment.

Hoe ziet het eruit?

Kijk, ik toon je even hoe het werkt:

Hier stel ik je een paar vragen. Over je kennis van ETF's, je kijk op risico en rendement, je beleggingshorizon en je financiële situatie. Op basis van de antwoorden bepaal ik het portefeuilleprofiel dat het best bij jou past. Kies het bedrag dat je in je portefeuille wil beleggen. Starten kan al vanaf 1.000 euro. Voeg een persoonlijke toets toe aan je portefeuille. Kies maximaal 4 voorkeuren uit een waaier van mogelijkheden (bijvoorbeeld: duurzaamheid, technologie, Europa,...). Ik adviseer je een aangepaste portefeuille die rekening houdt met je voorkeuren. Wist je dat je ook meerdere portefeuilles kan aanmaken? Bv. voor je pensioen, je (klein)kinderen, telkens met verschillende voorkeuren of een ander profiel? Ik pas me aan jouw wensen aan! Bekijk wat je portefeuille je potentieel kan opleveren in een positief, neutraal of negatief marktscenario. Je krijgt meteen een helder zicht op je mogelijk jaarlijks rendement en de samenstelling van je portefeuille. Ik vat het volledige voorstel, inclusief alle controles en kosten, nog eens helder voor je samen. Ben je akkoord? Dan moet je enkel nog de orders tekenen. En dan? ben je vertrokken met je portefeuille! Ik hou je portefeuille voortdurend in de gaten. Is er een actie nodig? Dan stuur ik je een alert. Ik zet ook meteen een nieuw portefeuillevoorstel en de nodige aankoop- en verkooptransacties voor je klaar.

Op mij kan je rekenen,
ik weet wat ik doe

Matti is het geesteskind van

Bolero

Beursexpert Bolero maakt zelf beleggen machtig makkelijk. Al 20 jaar lang.

KBC Bank

Het vertrouwen van een grote financiële groep die durft te innoveren.

Ontdek meer