Voor wie is Matti bedoeld?

Wil je meer rendement uit je geld halen, maar heb je weinig tijd om je beleggingen in detail op te volgen of vind je het te moeilijk om een keuze te maken uit de waaier aandelen, fondsen,... die er bestaan? Of wil je nog wat extra diversificatie naast beleggingen die je elders aanhoudt? Dan is Matti je ideale beleggingsassistent.

Je houdt zelf nog de touwtjes in handen, maar Matti stelt jou een gespreide portefeuille van ETF's voor (gedaan met keuzestress!) en monitort die voor je (geen stress om iets te missen!). Is er actie nodig? Dan krijg je een alert per e-mail en in het platform mét een geoptimaliseerd voorstel voor je portefeuille. Jij beslist of je er al dan niet op Matti's advies ingaat.

Let wel: aangezien Matti met beursgenoteerde ETF's werkt voor je portefeuille, is er altijd een mogelijkheid dat de waarde van je portefeuille ook daalt. Wil je geen enkel of erg weinig risico nemen voor wat extra rendement en zoek je eerder kapitaalbescherming? Dan is Matti geen beleggingsoplossing voor jou. We raden je zeker ook aan al een spaarbuffer te hebben van minstens 6 keer je nettoloon alvorens met Matti aan de slag te gaan.