Documenten

In het documentcenter vind je enkele handige documenten en formulieren voor je Matti-rekening.
1

Wijziging persoonlijke gegevens

Download

Wil je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, e-mailadres of adres wijzigen voor je Matti-rekening? 

Vul dan bijgevoegd formulier in en bezorg het ons gehandtekend terug, ingescand per mail naar administratie@bolero.be

Belangrijk: 

 • Houd er rekening mee dat je persoonlijke gegevens worden gewijzigd voor je Matti-rekening en voor je Bolero-rekening, als je ook Bolero-klant bent. 
 • Als je verhuist naar een ander land dan gekend in onze bestanden, moet je ons ook het self-certification formulier bezorgen. In het kader van de Common Reporting Standard (automatische uitwisseling bancaire gegevens tussen verschillenden landen) moet Bolero Matti je fiscale residentie alsook je Taks Identificatienummer (TIN) kennen. De TIN voor Belgische residenten is je rijksregisternummer. Met dit Self-certification formulier kan je Bolero Matti doorgeven in welk(e) land(en) je fiscaal resident bent en wat jeTaks Identificatienummer(s) is/zijn.
  1

  1. MiFID: Orderuitvoeringsbeleid en Best Execution Policy Bolero & Bolero Matti voor retail klanten

  Download

   

  ‘Best execution’ is één van de basisprincipes van MiFID (Markets in Financial Instruments Directive) . Het bepaalt dat elke financiële instelling alle redelijke stappen moet ondernemen om het best mogelijke resultaat, nl. een optimale orderuitvoering te bekomen.

  In overeenstemming met deze MiFID-verplichting heeft Bolero Matti een orderuitvoeringsbeleid uitgewerkt waarmee je je als klant akkoord moet verklaren bij opening van je rekening. In dit document krijg je meer informatie over het beleid dat Bolero Matti voert om een zo optimale uitvoering van je orders te bekomen alsook de plaatsen van uitvoering en de factoren die de keuze qua plaats van uitvoering beïnvloeden.

  2

  2. Conflict of interest policy

  Download

   

  In dit document vind je meer informatie over de gedragslijn van KBC/Bolero Matti in verband met belangenconflicten

  3

  3. Adviesbenadering inclusief transparantie over duurzaamheidsrisico's

  Download

  In dit informatiedocument krijg je meer uitleg rond de adviesbenadering van Matti inclusief transparantie rond duurzaamheidsrisico's.

  1

  Algemene voorwaarden Bolero Matti

  Download

   

  In dit document vind je de Algemene voorwaarden en gebruiksvoorwaarden van je Bolero Matti-rekening.

  2

  Formulier afsluiting rekening

  Download

   

  Wil je je rekening afsluiten?

  Verkoop dan eerst je volledige Matti-portefeuille en schrijf zelf de cash over naar je vaste tegenrekening. Vervolgens bezorg je dit formulier ingevuld en gehandtekend terug naar administratie@bolero.be om de rekening definitief af te sluiten. 

  * Hou er rekening mee dat alle portefeuilles verbonden aan deze rekening ook afgesloten zullen worden.