Blog

Investeer jij ook in vrouwen?
14 Mar 2023

Investeer jij ook in vrouwen?

Maart staat, zoals elk jaar, in het teken van genderneutraliteit. We zetten vrouwen letterlijk en figuurlijk in de kijker. Gelijke rechten en kansen, vrijheid en strijdbaarheid van vrouwen staan op 8 maart, Internationale Vrouwendag, wereldwijd centraal. De invloed van vrouwen in de samenleving, de economie en de politiek neemt mondjesmaat toe. Toch blijft het glazen plafond een struikelblok voor veel vrouwen op weg naar de top. De genderkloof in het bedrijfsleven is groot en is door corona zelfs nog meer toegenomen.

Matti's rendement in februari
14 Mar 2023

Matti's rendement in februari

Na de blitzstart in januari zetten de meeste beurzen een stapje terug in februari. De BEL 20 steeg wel door (met 1%) en ook Matti deed gemiddeld beter dan de meeste westerse beurzen.

Liefde op het eerste gezicht
14 Feb 2023

Liefde op het eerste gezicht

Valentijnsdag staat voor de deur. Jaarlijks kopen we op 14 februari massaal kilo's chocolade en wenskaarten. We lopen bloemenwinkels plat voor het perfecte boeketje rozen en we trekken onze beste kleren aan voor een romantisch restaurantbezoekje. Of je nu fan bent van Valentijnsdag of niet, het blijft leuk om een geliefde te verrassen met een geweldig cadeau. Diamonds are a girl’s best friend! Alleen, de meest romantische dag van het jaar zal u dit jaar flink meer kosten, want ook Valentijn ontsnapt niet aan de inflatie.

Matti's rendement in januari
14 Feb 2023

Matti's rendement in januari

De beurzen starten 2023 met een serieuze knal! De BEL 20 steeg met 4,3% en was daarmee zelfs een serieuze achterblijver op de andere indexen. Ook Matti schoot als een komeet uit de startblokken.

Het is feest vandaag !
20 Jan 2023

Het is feest vandaag !

Vooruitblik naar 2023
19 Jan 2023

Vooruitblik naar 2023

Matti is wel benieuwd naar hoe zijn vierde levensjaar eruit zal zien. Daarom ging hij even langs bij de KBC-beursanalisten en die schreven maar wat graag hun vooruitblik op 2023 neer. Daaruit blijkt: er is geen zekerheid. Behalve dan: dat het alle kanten op kan.

Aan de slag in 3 eenvoudige stappen

1
Beantwoord een aantal vragen om jouw portefeuilleprofiel te bepalen.
2
Stort geld op je Matti-rekening om te kunnen starten.
3
Investeer in een portefeuille die rekening houdt met je persoonlijke voorkeuren.
Open een rekening en start