Matti neemt afscheid

Sinds januari 2020 kon je een beroep doen op Matti voor geautomatiseerd beleggingsadvies en kon je beleggen in een gediversifieerde portefeuille van ETF’s op maat van je portefeuilleprofiel en voorkeuren.

Vandaag staan zowel de markt voor geautomatiseerd beleggingsadvies als de gebruikte (Matti)technologie voldoende sterk om in het digitale beleggingsaanbod van KBC Bank geïntegreerd te worden. Daarom zal Matti in zijn huidige vorm ophouden te bestaan. Meer toelichting vind je in volgend persbericht.

Zit je nog met vragen wat dat voor jou als klant betekent? Bekijk dan zeker de e-mail en brief die je van Matti ontvangen hebt of neem contact op met Bolero op het nummer 02 303 33 00.

Zit je nog met vragen?

Hieronder heb ik alvast een paar antwoorden op veelgestelde vragen verzameld. Vind je niet meteen wat je zoekt? Aarzel dan zeker niet mijn collega’s te contacteren. Wil je meer weten over ETF's of trackers? Neem dan een kijkje in de Matti Academy.

Algemeen
Aan de slag
Portefeuille
Alerts
Overschrijvingen
Diversen
Lexicon
Ik heb een alert gekregen om mjjn portefeuilleprofiel aan te passen. Wat betekent dit? Wat is itsme®? Voor wie is Matti bedoeld? Is er een minimum beleggingsbedrag nodig? Kan ik een maandelijks bedrag bij Matti beleggen? Kan ik meerdere portefeuilles bij Matti aanmaken? Kan ik een gemeenschappelijke rekening voor Matti openen? Kan ik beleggen voor mijn (klein)kinderen via Matti? Hoe kan ik persoonlijke gegevens of mijn vaste tegenrekening achteraf wijzigen? Kan ik een volmacht geven op mijn Matti-rekening? Hoe kan ik geld overschrijven naar mijn Matti-rekening? Hoe kan ik aanloggen bij Matti? Hoe wordt mijn portefeuilleprofiel bepaald? Wat zijn de voorkeuren die ik kan instellen? Kan ik mijn Matti-portefeuille in het Bolero-platform zien? Kan ik mijn Matti-portefeuille in KBC Mobile of KBC Touch zien? Is er een app voor Matti? Waarom zit er een stukje cash in de portefeuille die Matti mij voorstelt? Kan ik op elk moment gratis in- of uitstappen? Kan ik een deel van mijn portefeuille verkopen? Waarom zie ik op mijn borderel staan "transfer tussen rekeningen" als ik in mijn portefeuille investeer? Waarom vervalt je portefeuilleprofiel jaarlijks? Waarom krijg ik alerts van Matti? Als ik een alert krijg, ben ik dan verplicht om er op in te gaan? Hoeveel alerts kan ik krijgen? Kan ik een deel van mijn portefeuille optimaliseren? Kan ik zelf alerts instellen? Op basis van welke koersinformatie toont Matti je een simulatie? Van welke ordertypes maakt Matti gebruik? Hoe wordt het rendement berekend? Hoe moet ik de rendementsgrafiek van Matti interpreteren? Wat betekent volatiliteit? Wat betekent "on track" en "off track"? Wat betekent niet-gerealiseerd resultaat? Hoe kan ik cash overschrijven naar mijn tegenrekening? Hoe lang kan het duren vooraleer mijn geld overgeschreven is? Hoe werkt het algoritme achter Matti? Hoe wordt Matti gecontroleerd? Wat houdt het document "Geadviseerde portefeuille en controle geschiktheid" in? Waarom belegt Matti enkel in ETF's? Kan ik telefonisch vragen om bij te investeren of te verkopen? Kan ik geld overschrijven van mijn Bolero-rekening naar mijn Matti-rekening of omgekeerd? Wat is CRS? Wat is volatiliteit?

Contact

Heb je een concrete vraag? Is er iets onduidelijk? Mijn collega's helpen je graag op info@bolero.be

Schrijf je nu gratis in

Mis geen nieuwtje en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.
Tot gauw, Matti van Bolero.

Documentcenter

Ben je verhuisd of heb je een nieuw e-mailadres? In het documentcenter vind je een aantal handige formulieren en documenten voor je Matti-rekening. 

Heb je een klacht of een suggestie?

Je verwacht een uitstekende dienstverlening. Gelijk heb je! We horen graag dat je tevreden bent, maar willen het zeker ook graag weten als dat niet het geval is. Deel je klachten of suggesties daarom met ons. Alleen zo kunnen we de dienstverlening van Matti voortdurend verbeteren.

Ontdek hier waar je het beste terecht kunt.