Open je gratis Matti-rekening online

Wil je mij als je beleggingsassistent inschakelen? Open dan eerst een gratis Matti-effectenrekening. Vervolgens stuur ik je alle nodige gegevens om te kunnen inloggen en van start te gaan! Je hoeft daarvoor zelfs nog geen klant te zijn bij KBC of Bolero.

Al Bolero-klant?

Open je Matti-rekening via het Bolero-platform

  • via e-id als je aanlogt met digipass of kaartlezer;
  • via itsme® als je aanlogt via itsme. 

Nog geen Bolero-klant?

Open makkelijk je Matti-rekening met itsme®

Hoe aan de slag met itsme®

De itsme®-app is een mobiele versie van je identiteitskaart; je identiteitskaart zit dan als het ware ingebouwd in uw smartphone. Dankzij itsme® hoef je niet langer verschillende wachtwoorden, gebruikersnamen en kaartlezers te gebruiken op het internet. Je kan gewoon met één en dezelfde code inloggen, transacties bevestigen en officiële documenten ondertekenen. 
 
Itsme® werkt alleen als je gebruik maakt van 3 elementen: je smartphone, je sim-kaart en je unieke itsme®-code. Die combinatie zorgt ervoor dat je in alle veiligheid via de itsme®-app uw identiteit digitaal kunt bewijzen.
 
Met de itsme®-app kan je dus niet alleen vlot je aanvraag voor een Matti-rekening online tekenen, maar ook inloggen en al uw transacties ondertekenen.  
 
 
 

Ondervind je een probleem?

Neem een kijkje in de veelgestelde vragen. Vind je niet meteen een antwoord op je vraag? Contacteer ons dan gerust even als je er niet meteen in slaagt om je Matti-rekening aan te vragen.

Bel ons op
02 303 33 00
Mail ons op
info@bolero.be

3 redenen waarom je voor Matti kiest

Simpel en slim

Beleg simpel en slim

Steeds controle

Blijf de touwtjes zelf in handen houden

Lage kosten

Beleg aan lage kosten én vanaf 1.000 euro. (1% excl.btw en taksen)