Hoe kan ik klant worden bij Matti?

Matti van Bolero inschakelen als je slimme beleggingsassistent, da's eenvoudig. Je hoeft zelfs nog geen Bolero- of KBC-klant te zijn. Je kan je gratis Matti-rekening openen op 2 manieren:

  • Ben je nog geen Bolero-klant? Dan kan je makkelijk je rekening online aanvragen door gebruik te maken van de itsme®-app. Je identiteitsgegevens worden uitgelezen via itsme® en je hoeft enkel nog wat extra info aan te vullen. Op het einde moet je je adviescontract voor Matti ondertekenen met itsme®. De volgende werkdag ontvang je je welkomstmail en alle gegevens om aan de slag te gaan! Meer info over itsme lees je hier
  • Ben je al Bolero-klant? Dan hebben we het voor jou nog wat makkelijker gemaakt. Vraag online via het Bolero-platform je Matti-rekening aan op een versnelde manier.
    • Als je inlogt met je digipass of KBC-kaartlezer, houd dan zeker je e-id kaart en e-idlezer bij de hand om je rekeningaanvraag te ondertekenen.
    • Log je in met itsme®, dan kan je met je itsme®-app je advies- en openingscontract voor Matti ondertekenen. Controleer zeker even of al je persoonlijke gegevens bij Bolero actueel zijn, want die worden automatisch overgenomen voor je Matti-rekening. Ook de digipass waarmee je op het Bolero-platform aanlogt, wordt aan je Matti-rekening gekoppeld, zodat je er ook mee kan aanloggen en transacties ondertekenen op het Matti-platform. De volgende werkdag ontvang je je welkomstmail voor Matti en alle gegevens om aan de slag te gaan!