Slim beleggen met Matti in 2022? Een héél goed voornemen!

Lage rente op je spaarboekje, een erg hoge inflatie en een duurder postcoronaleven. Dat voelen we allemaal in onze portemonnee. Zeker nu, want voor hetzelfde budget als vorig jaar, kan je dit jaar minder kerstcadeautjes kopen... En je wil uiteraard ook nog iets over hebben voor de solden in januari.

Het ziet er niet naar uit dat het tij snel zal keren, dus waarom zet jij eens niet wat financiële goede voornemens op je lijstje in 2022? Meer sparen! Minder op restaurant! Minder shoppen! De verwarming een graadje lager! Of... Beleggen! Maak kennis met Matti, de slimme beleggingsassistent die niets liever wil dan in 2022 jouw geld aan het werk zetten.

Wie is Matti?

Je wil iets doen met je spaarcenten, maar hebt te weinig tijd om zelf met beleggen bezig te zijn? Heb je gewoon geen zin om alles zelf op te volgen? Of heb je geen idee hoe het er op de beurs aan toe gaat? Dan is Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero, misschien wel jouw perfecte match! 

Matti stelt jou een gespreide portefeuille van ETF's of trackers voor en monitort die voor jou. Zo zet hij jouw centen aan het werk. Weg stress. Is er actie nodig? Dan stuurt Matti je een bericht en kies je zelf of je al dan niet op zijn voorstel ingaat. Zo hou jij dus zélf volledig de touwtjes in handen.

Kan Matti jou helpen?

  • Je kan Matti al aan het werk zetten met slechts 1000 euro en hebt dus geen groot kapitaal nodig om te beleggen.
  • Je hoeft je belegging zelf niet op de volgen, en dat bespaart je tijd. Matti houdt alles constant in de gaten en jij houdt je ondertussen bezig met de feestdagen.
  • Jij hebt het laatste woord, want als Matti je portefeuille wil bijschaven, vraagt hij steeds jouw toestemming. 
  • Jij hoeft geen beursexpert te zijn, want Matti weet al alles van de beurs. 
  • Matti is is niet duur, want hij vermijdt heel wat kosten (instapkosten, bewaarkosten,...).
  • Je kan zelf aan Matti vertellen wat je interesses en voorkeuren zijn. Technologie? Duurzaamheid? Europa? Matti houdt er rekening mee!

Is beleggen jouw goede voornemen?

Zet dan Matti snel aan het werk!

Het enige wat je daarvoor moet doen, is een paar vragen over jezelf beantwoorden. Zo komt Matti te weten hoeveel risico je wil nemen, maar ook waarin je geïnteresseerd bent. Hij leert je dus eerst wat beter kennen, om je nadien een gespreide beleggingsportefeuille met trackers voor te stellen. Helemaal op maat gemaakt. 

Probeer het eerst eens uit...

Maak eens een simulatie. Zo kom je te weten wat Matti met jouw centen kan doen. Het is gratis en duurt slechts 2 minuutjes

 


Aan de slag in 3 eenvoudige stappen

1
Beantwoord een aantal vragen om jouw portefeuilleprofiel te bepalen.
2
Stort geld op je Matti-rekening om te kunnen starten.
3
Investeer in een portefeuille die rekening houdt met je persoonlijke voorkeuren.
Open een rekening en start