matti hey banner v4)

Nieuwe feature : Maak meerdere portefeuilles aan bij Matti

Heel wat klanten wilden meerdere Matti-portefeuilles maken. Vanaf vandaag is dat mogelijk. Ontdek het op het Matti-platform.

29 Jun 2020

Als je belegt, stel je je doorgaans een of meerdere beleggingsdoelen: dat extra centje voor een droomreis binnen enkele jaren, een extra potje voor als je op pensioen gaat of je wilt graag je (klein)kinderen op hun 18de verjaardag een extra duwtje in de rug geven. Dat vertaalt zich in andere horizons, andere beleggingsvoorkeuren en misschien wel een ander risicoappetijt dat je hebt. Door met meerdere portefeuilles bij Matti te werken, kan je perfect aan de slag voor je verschillende beleggingsdoelen.

Nieuw dashboard

Vanaf vandaag krijgen Matti-klanten een nieuw dashboard te zien. Maar geen nood, Matti blijft eenvoudig en overzichtelijk!  


Via het handige dashboard kan je makkelijk je verschillende portefeuilles in een oogopslag zien. Ook je rendement over de verschillende portefeuilles en wat je nog aan cash beschikbaar hebt om te beleggen vind je meteen terug. Wil je in detail een van je portefeuilles bekijken? Met een klik op « Bekijk de details » kom je op de simulatiegrafiek en alle informatie van die specifieke portefeuille terecht.

Het dashboard verschijnt zodra je een eerste portefeuille hebt aangemaakt. Vanuit het dashboard kan je nadien makkelijk meerdere portefeuilles aanmaken.

Een extra portefeuille in 1,2,3

De belangrijkste nieuwigheid echter is de mogelijkheid om meerdere portefeuilles in een mum van tijd aan te maken. Hoe je dat doet ? Simpel. Klik op « Maak een nieuwe portefeuille » en vervolgens herken je de 3 stappen die je ook bij je eerste portefeuille moest volgen. Portefeuilleprofiel aanmaken, cash overschrijven (als er geen minimum van 1.000 euro meer op je Matti-rekening staat) en vervolgens kies je je voorkeuren en Matti maakt meteen een voorstel voor je portefeuille klaar. Je kan nu zelfs je portefeuille een naam geven. Leuk, niet ?

Nog meer personalisatiemogelijkheden

Voor elke portefeuille kan je de beste keuzes maken. Zo kan je kiezen voor een ander portefeuilleprofiel (natuurlijk altijd lager of gelijk dan je maximale portefeuilleprofiel). Je wil bijvoorbeeld een portefeuille voor een iets kortere beleggingshorizon of met iets minder risico.

Maar ook je voorkeuren kan je afstemmen per portefeuille. Wil je een portefeuille die wat meer duurzaam is en een andere die wat meer belegt in technologie of in de VS? Dat is perfect mogelijk.

Matti staat voor je klaar en past het voorstel aan naargelang je wensen en behoeften. Op je dashboard kan je zelfs de portefeuilles in de volgorde plaatsen die jij verkiest. Werkelijk alles is erg personaliseerbaar !

Altijd dezelfde opvolging

Of je nu 1, 2 of 5 portefeuilles hebt, Matti volgt ze allemaal voor je op. Is er een meer geschikt voorstel? Dan zal Matti je een alert sturen. In de alert ziet je meteen voor welke portefeuille er een nieuw voorstel is. Ook in het dashboard zal die portefeuille helemaal bovenaan verschijnen met een alertbanner.

Wil je Matti graag via een live demo ontdekken?

De collega’s van Matti organiseren op dinsdag 7 juli om 18 uur een gratis webinar om je door de nieuwigheden te gidsen. Aarzel niet en schrijf je in!

Nog geen rekening bij Matti van Bolero?

Geen probleem! Je kan altijd makkelijk en gratis online een rekening openen via itsme of als je al Bolero-klant bent via het Bolero-platform.

Wil je graag eerst even ontdekken wat Matti voor je kan betekenen? Maak dan zeker even een simulatie op de website.