blog-assistenten.png)

Herbekijk het webinar van Matti

Hey! Matti hier, je slimme beleggingsassistent. Ik organiseerde een paar dagen geleden een webinar vol informatie, nieuwtjes en weetjes. Voor zij die er niet bij waren, niet getreurd, je kan de opname vanaf nu gratis herbekijken. In het webinar leggen de collega’s van Bolero je uit wat ik precies doe, hoe ik werk en wat de voordelen zijn om mij als slimme beleggingsassistent in te schakelen.

23 Oct 2020

Bolero Sales Officer Yannick Schampaert legde tijdens dit webinar uit hoe je mij, Matti, kunt inzetten om je geld harder te laten werken. Hoe ik dat doe?

  • Ik stel een portefeuille samen van ETF’s, op maat van jouw portefeuilleprofiel en je interesses;
  • Ik blijf alert en geef je een seintje als ik iets kan verbeteren;
  • Ik vraag slechts een kleine service-fee: 1% (excl. btw) op het belegde bedrag.

Daarnaast stelde hij ook mijn nieuwste mogelijkheden aan je voor: je kan vanaf nu makkelijk meerdere portefeuilles aanmaken voor verschillende beleggingsdoelen.  

Wil je het webinar rustig thuis herbekijken? Dat kan!